Intea fortsätter att växa och har under vintern anställt två nya medarbetare till bolagets ekonomi- och analysavdelning. Vi hälsar Marina Månsson och Gabriella Löf varmt välkomna.

Marina anslöt till Intea den 7 januari. Hon har tidigare varit verksam som redovisningskonsult på E&Y och dessförinnan arbetat som redovisningsekonom på Oral Care AB. Marina har en kandidatexamen i ekonomi från Luleå Tekniska Universitetet.

Gabriella börjar sin anställning den 11 mars. Hon kommer närmast från Crimson Färglabb AB där hon har varit ekonomiansvarig och haft hand om bolagets bokföring, lön- och reskontrahantering mm. Gabriella har en utbildning i ekonomi från Karlstads Universitet.

”I takt med att koncernen växer med nya objekt och bolag så behöver vi hitta nya drivna medarbetare till avdelningen. Marina och Gabriella är två mycket duktiga och positiva personer som kommer att passa väl in hos oss”, säger Ulrika Grewe-Ståhl, ekonomichef.

För ytterligare information, kontakta:
Henrik Lindekrantz eller Christian Haglund.
Kontaktuppgifter finns på: https://www.intea.se/medarbetare/

Om Intea
Intea grundades 2015 och är inriktat på långsiktigt aktivt ägande av social infrastruktur. Fastighetsinnehavet uppgick per 31 december 2018 till 7,0 miljarder kronor. Portföljen består av projekt och fastigheter med offentliga hyresgäster, såsom rättsväsende, högskolor och sjukvård. Intea finansieras av svenskt institutionellt kapital. Läs mer på www.intea.se