Region Jämtland Härjedalen har tecknat ett sexårigt respektive ett femårigt avtal om att hyra sammanlagt 1 750 kvm specialanpassade lokaler på Campusområdet i Östersund.

Lokalerna används för Region Jämtland Härjedalens tandvård- samt specialistvård. Under hösten har lokalerna anpassats efter hyresgästens behov och omfattar nu folktandvård, akuttandvård samt specialistvård. I de specialanpassade ytorna bedrivs logopedverksamhet och operationsavdelning med två operationssalar. Hyresgästen har tillträtt lokalerna.

”Intea fortsätter att utveckla Campusområdet med visionen att skapa ett attraktivt område som lockar såväl hyresgäster som kringboende. Efter en bra dialog och ett nära samarbete med regionen är vi stolta över att kunna erbjuda funktionella och centralt belägna lokaler för såväl tandvård som specialistvård i Östersund”, säger Jerker Häggström, vd Intea Östersund.

För ytterligare information, kontakta:
Jerker Häggström, vd Intea Östersund, 070-132 19 00
Johanna Blom, kommunikationsansvarig Intea, 076-008 49 59

Om Intea
Intea grundades 2015 och är inriktat på långsiktigt aktivt ägande av social infrastruktur. Fastighetsinnehavet uppgick per 31 mars 2019 till 7,1 miljarder kronor. Portföljen består av pågående projekt och fastigheter med offentliga hyresgäster, såsom rättsväsende, universitet/högskolor och sjukvård. Intea finansieras av svenskt institutionellt kapital. Läs mer på www.intea.se