Intea fortsätter sin expansion och söker nu en engagerad och affärsdriven fastighetsförvaltare till kontoret i Stockholm som är en dynamisk och innovativ arbetsplats. I tjänsten ingår både ansvar för tilldelat bestånd samt hantering av övergripande frågor för bolagets fastighetsbestånd. Rollen är varierad. Du kommer att spendera tid ute i fastigheterna som är belägna runt om i landet och inne på kontoret med administration, relationer och strategiskt arbete. Du erbjuds en bred och självständig roll i ett bolag som växer kraftigt där du får stora möjligheter att utforma rollen och växa.

Typiska arbetsuppgifter
• Vårda hyresgästrelationer
• Sammanställa och bearbeta mediaförbrukningen
• Upphandla drift- och serviceavtal
• Utveckla fastighetsförvaltningens dokumenthantering
• Upprätta underhållsplaner
• Omförhandla hyreskontrakt

Vem är du?
Du är en kommunikativ och lyhörd person som värnar om långsiktiga relationer. Du har några års erfarenhet av förvaltning och förvaltningsprocesser. Du drivs av att förbättra och utveckla befintliga bestånd i avseenden som energiprestanda, hyresgästrelationer och myndighetskontakt. Då våra bestånd är spridda över landet ska du trivas med att vara på resande fot. Utöver detta har du en fyndig sida som inte räds för att nya utmaningar i en väletablerad bransch.

Vad är Intea?
Intea är ett snabbväxande fastighetsbolag med fokus på nyskapande, verksamt inom social infrastruktur. I portföljen finns polishus, universitet, domstolar, högskola och andra myndighetslokaler runt om i Sverige. Den sociala aspekten återfinns inte bara i vårt bestånd, utan även i vår dagliga verksamhet. Vi investerar mycket i relationen med våra medarbetare genom att ta tillvara på varje enskild individs tankar och idéer. I takt med att vi har blivit fler har även bolaget sedan starten för två år sedan vuxit mycket kraftigt och har idag fastigheter med ett värde om 5,5 miljarder och en sammanlagd yta om 240 000 kvm.

Din ansökan
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Tjänsten söker Du genom att skicka din ansökan till ansokan@intea.se.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Peter Jacobsson vars kontaktuppgifter du finner på www.intea.se