Intea stärker ekonomi- och analysteamet i Stockholm och söker en noggrann och driven redovisningsassistent som trivs med att arbeta på ett snabbväxande bolag. Du kommer vara en viktig del av teamet som för närvarande uppgår till sex personer.

Intea är ett snabbt växande fastighetsbolag som grundades 2015. Bolagets investerar i och förvaltar social infrastruktur, fastighetsvärdet uppgick den 30 september till 9,0 miljarder kr. Hyresgästerna finns främst inom segmenten rättsväsende, högskolor och sjukvård. Bolaget präglas av en entreprenöriell anda med ett starkt fokus på hållbarhet och innovation.
Intea äger fastigheter runt om i Sverige och har lokala organisationer i Östersund, Linköping, Vänersborg och Kalmar. Bolaget bedriver dessutom flera projekt i olika faser runt om i landet. Totalt arbetar 36 medarbetare i koncernen.

Om rollen
Du kommer att stötta övriga medarbetare i ekonomi- och analysteamet med löpande bokföring. Då bolaget kontinuerligt växer är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö och trivs med att ta eget ansvar. Möjligheten att utvecklas och växa inom bolaget är stor. Tjänsten är på heltid.

Vem är du?
Intea söker dig som vill vara med och verka i en utvecklande miljö i ett nytänkande fastighetsbolag. Du motiveras av att vara del av ett team där varje individ gör skillnad. Stor vikt läggs på din personlighet och att du passar in i gruppen. Det är viktigt att du som person är noggrann och ansvarstagande.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning inom ekonomi/redovisning
  • Arbetslivserfarenhet av löpande bokföring
  • Systemvana från ett eller flera ekonomisystem

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Bevaka utestående fodringar
  • Hyresavisering
  • Avstämningar av bank, hyres- och kundreskontra

Vad erbjuder Intea?
Intea erbjuder arbete i en kreativ miljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en roll som ger möjligheter till aktivt deltagande i bolagets framtida expansion med stora chanser för personlig utveckling. Hos Intea får du en spännande och utmanande roll i en entreprenöriell miljö där kreativitet och affärsmässighet står i fokus. Tjänsten är placerad högst upp i huset på vårt huvudkontor vid Sergels torg 12 i Stockholm.

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till ansokan@intea.se.
Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Ulrika Grewe Ståhl på ulrika.grewestahl@intea.se eller +46(0)70 666 08 64.