Till Inteas projektgrupp i Stockholm söker vi en ambitiös och innovativ person med stort intresse för ny teknik och hållbarhetsfrågor att arbeta med bolagets breda portfölj av olika nybyggnadsprojekt.

Intea förvaltar och utvecklar social infrastruktur. Fastighetsvärdet uppgick den 30 juni 2020 till 9,8 miljarder kronor. Inteas hyresgäster finns främst inom segmenten rättsväsende, högskolor och sjukvård. Bolagets präglas av en entreprenöriell anda med starkt fokus på tillväxt, hållbarhet och innovation.

Intea äger fastigheter runt om i Sverige och har lokala organisationer i Östersund, Linköping, Vänersborg och Kalmar. Bolaget bedriver dessutom flera projekt i olika faser runt om i landet. Totalt arbetar 36 medarbetare i koncernen.

Om rollen
Du kommer att tillhöra bolagets centrala projektavdelning som ansvarar för koncernens pågående projekt. Arbetet består i att samordna projekten och utveckla teknikinnehållet samt ansvara för hållbarhetsarbetet i byggprocesserna. Då bolaget kontinuerligt växer är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö och trivs med att ta eget ansvar. Möjligheten att utvecklas och växa inom bolaget är stor. Tjänsten är på heltid.

Vem är du?
Intea söker dig som har ett genuint intresse av miljö och teknik och som vill vara med att skapa morgondagens byggnader idag. Vi erbjuder dig att verka i en utvecklande miljö i ett nytänkande fastighetsbolag. Du motiveras av att vara del av ett team där varje individ gör skillnad. Stor vikt läggs på din personlighet och att du passar in i gruppen. Det är viktigt att du som person är noggrann och ansvarstagande.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning inom teknik/miljö
  • Erfarenhet av teknik- och miljöfrågor
  • Arbetslivserfarenhet från industri eller fastighetsbranschen
  • Ett halvt till tre års arbetslivserfarenhet

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Projektkoordinering
  • Teknikbevakning
  • Miljösamordning
  • Projektövervakning
  • Miljöcertifieringar
  • Hållbarhetsarbete

Vad erbjuder Intea?
Intea erbjuder arbete i en kreativ miljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en roll som ger möjligheter till aktivt deltagande i bolagets framtida expansion med stora chanser för personlig utveckling. Hos Intea får du en spännande och utmanande roll i en entreprenöriell miljö där kreativitet och affärsmässighet står i fokus. Tjänsten är placerad högst upp i huset på vårt huvudkontor vid Sergels torg 12 i Stockholm.

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till ansokan@intea.se.

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Peter Jacobsson på peter.jacobsson@intea.se eller 0733-75 56 10.