Intea har rekryterat Emma Johansson i rollen som miljö- och projektkoordinator. 

Emma tillträder rollen som miljö- och projektkoordinator med start den 16 november och kommer ingå i den centrala projektgruppen. Hon kommer att arbeta med projektens hållbarhetsmål samt samordna projekt och utveckla teknikinnehållet i bolagets fastigheter.

Emma har studerat Civilingenjörsprogrammet inom Energiteknik vid Umeå Universitet. Hon tog examen tidigare i år.

”Inteas fastighetsbestånd har växt kontinuerligt och har nu passerat 10 miljarder. Samtidigt har bolagets portfölj av nybyggnationer växt kraftigt, vilket gör att vi behöver utöka vår projektavdelning med nya medarbetare. Det är roligt att vi attraherar så många drivna och duktiga medarbetare som vill vara med i utvecklingen med att skapa morgondagens byggnader idag. Jag är övertygad om att Emma kommer att passa väl in i teamet och hälsar henne varmt välkommen!”, säger Peter Jacobsson, projektchef Intea.

För ytterligare information, kontakta:
Peter Jacobsson, Projektchef Intea, 0733 75 56 10

Om Intea
Intea Fastigheter AB (publ) grundades 2015 och är inriktat på långsiktigt aktivt ägande av social infrastruktur. Fastighetsinnehavet uppgick per 30 september 2020 till 10,0 miljarder kronor. Portföljen består av projekt och fastigheter med offentliga hyresgäster, såsom rättsväsende, högskolor och sjukvård. Intea Fastigheter AB (publ) finansieras av svenskt institutionellt kapital. Intea Fastigheter AB (publ) har anlitat Intea AB som rådgivare för att bistå i dess centrala förvaltning och fastighetsutveckling. Läs mer på www.intea.se