Intea stärker ekonomi- och analysteamet i Stockholm och söker en noggrann och driven redovisningsekonom som trivs med att arbeta på ett snabbväxande bolag. Du kommer vara en viktig del av teamet som för närvarande uppgår till fem personer.

Intea är ett snabbt växande fastighetsbolag som grundades 2015. Bolagets investerar i och förvaltar social infrastruktur, fastighetsvärdet uppgick den 30 september till 10,0 miljarder kr. Hyresgästerna finns främst inom segmenten rättsväsende, högskolor och sjukvård. Bolaget präglas av en entreprenöriell anda med ett starkt fokus på hållbarhet och innovation.
Intea äger fastigheter runt om i Sverige och har lokala organisationer i Östersund, Linköping, Vänersborg och Kalmar. Bolaget bedriver dessutom flera projekt i olika faser runt om i landet. Totalt arbetar 38 medarbetare i koncernen.

Om rollen
Vi söker nu en redovisningsekonom som trivs i en föränderlig miljö. Du blir en viktig del av teamet som för närvarande uppgår till fem personer. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och innefatta bland annat löpande bokföring, leverantörsreskontra, månads- och årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer. Tjänsten är på heltid.

Vem är du?
Intea söker dig som vill vara med och verka i en utvecklande miljö i ett nytänkande fastighetsbolag. Du motiveras av att vara del av ett team där varje individ gör skillnad. Stor vikt läggs på din personlighet och att du passar in i gruppen. Det är viktigt att du som person är noggrann och ansvarstagande.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning inom ekonomi/redovisning
  • Arbetslivserfarenhet av självständigt redovisningsarbete
  • Systemvana från ett eller flera ekonomisystem
  • Flexibilitet med en stark teamkänsla
  • Ansvarskänsla, noggrannhet, struktur samt resultatfokus

Vad erbjuder Intea?
Intea erbjuder arbete i en kreativ miljö med engagerade medarbetare. Hos Intea får du en spännande och utmanande roll i en entreprenöriell miljö där kreativitet och affärsmässighet står i fokus. Tjänsten är placerad högst upp i huset på vårt huvudkontor vid Sergels torg 12 i Stockholm.

Ansökan
Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta redovisningschef Johanna Thideman på johanna.thideman@intea.se eller +46(0)70 30693337.