Intea har vuxit kraftigt sedan start och etablerat nya organisationer i flera nya städer under den senaste tiden. Bolaget söker nu en förvaltare som vill arbeta långsiktigt med att förvalta det växande fastighetsbeståndet.

Att arbeta hos Intea
På bolaget arbetar knappt 50 personer på sju orter runt om i Sverige. I portföljen finns över 90 byggnader och den uthyrningsbar ytan uppgår till 424 000 kvm. Bolaget har sitt huvudkontor central beläget i Stockholm.

Intea präglas av en entreprenöriell företagskultur med ett stort fokus på tillväx, innovation samt miljö- och hållbarhet. Medarbetarna är avgörande för bolagets framgång. God arbetsmiljö, personlig kompetensutveckling och ett uttalat jämställdhets- och likabehandlingsarbete är några av de grundläggande principerna.

Property Manager
I denna roll får du möjlighet att arbeta långsiktigt med Inteas förvaltningsfastigheter, som består av offentliga samhällsfastigheter. Med din kunskap bidrar du till att öka fastighetsvärdet i portföljen, bland annat genom att optimera fastigheternas driftnetto och stärka relationerna till bolagets hyresgäster.

Du kommer arbeta aktivt med att hålla kundnöjdheten på en fortsatt hög nivå och har parallellt löpande kontakt med hyresgästerna på olika orter. Rollen medför en variationsrik vardag med många kontaktytor internt och externt vilket innebär att arbetsdagarna ser olika ut från dag till dag.

I tjänsten ingår att arbeta med bolagets fastigheter runt om i Sverige där bolaget inte har en egen förvaltningsorganisation på plats. En del av arbetsuppgifterna kommer bestå av upphandling, kontakt och kvalitetssäkring av externa leverantörer.

Arbetsuppgifter i urval

 • Upprätthålla kontakt med hyresgäster i frågor om hyresavtal eller övriga fastighetsrelaterade frågor
 • Upphandla och kvalitetssäkra fastighetsrelaterade tjänster
 • Medverka vid upprättande av nya hyresavtal
 • Medverka vid omförhandling av befintliga hyresavtal
 • Driva mindre underhålls- och renoveringsarbeten
 • Medverkan vid upprättandet av budget och vid kvartalsavstämningar

En successiv introduktion
Inledningsvis kommer du att arbeta parallellt med en av bolagets förvaltare i olika arbetsuppgifter för att få god förståelse och insyn i det dagliga arbetet. På sikt är målet att du ska ansvara för egna fastigheter och arbeta aktivt för en hållbar fartighetsportfölj ur såväl tekniskt som socialt perspektiv.

Du kommer att tillhöra fastighetsförvaltningen med placering i Stockholm och rapporterar till fastighetschefen. Resor inom Sverige ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav för denna tjänst och man kan hyra bil vid behov från en bilpool. Innan anställning måste man också göra en säkerhetsprövning.

Personliga egenskaper
Inteas företagskultur är familjär och organisationen är platt – inställningen är att du tar tag i det som behöver göras, oavsett om uppgiften är stor eller liten. Som person är du prestigelös och arbetar proaktivt och nära den övriga organisationen. Vi tror att du är analytisk, affärsorienterad och driven och trivs på ett snabbväxande bolag med utrymme för ambitioner. Din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat är avgörande för ett bra arbete.

Kvalifikationer för tjänsten

 • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller annan utbildning som bedöms likvärdig
 • Minst 1–2 års arbetslivserfarenhet, företrädesvis inom fastighetsbranschen eller inom fastighetsförvaltning. Gärna teknisk kunskap.
 • Förståelse av hyresavtal
 • Goda kunskaper i Excel, Word och PowerPoint
 • Mycket god kommunikativ förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Intea fastigheter AB (publ) med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på Jeanette.kanka@fasticon.se eller 072-389 99 75. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdag är den 25 augusti.