Intea fortsätter att växa och har som ett resultat av det nyligen startat upp en förvaltningsorganisation i Halmstad. Vi söker nu en fastighetsskötare som vill ansvara för skötseln av våra byggnader.

Inteas bestånd i Halmstad uppgår i dagsläget till åtta fastigheter, med en sammanlagd yta om närmare 80 000 kvm och ca 20 000 byggrätter. Intea grundades 2015 och investerar i och förvaltar social infrastruktur runt om i Sverige. Fastighetsvärdet per den 30 juni 2021 uppgick till 13,4 miljarder kr. Hyresgästerna finns främst inom kategorierna rättsväsende, högre utbildning och sjukvård. Intea arbetar med egna förvaltningsorganisationer som idag finns i Linköping, Halmstad, Östersund, Vänersborg, Kalmar och Skåne. Totalt arbetar 43 medarbetare i koncernen. Intea har varit verksamma i Halmstad sedan 2016.

Om rollen
Vi söker en fastighetsskötare som ska ansvara för skötsel av Inteas bestånd i Halmstad. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat tillsyn, skötsel och utveckling av våra fastigheter samt hantering av önskemål och felanmälningar från våra hyresgäster. Du kommer att ingå i en organisation bestående av tre medarbetare. Tjänsten är på heltid.

Vem är du?
Intea söker dig som vill vara med och verka i en utvecklande miljö i ett nytänkande fastighetsbolag. Vi värderar dina egenskaper högt och som person är du noggrann, ansvarstagande och har en stark känsla för kundfokus och relationer. Du har ett brett praktiskt kunnande och är van vid att arbeta självständigt. Du motiveras av att jobba med förbättring och utveckling av våra byggnader, med fokus på hållbarhet. Som fastighetsskötare kommer du att vara Inteas ansikte utåt genom att dagligen finnas till hands för våra kunder, vi fäster därmed stor vikt vid din personlighet.

Vi söker dig som har:

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller likvärdigt arbete
  • Kunskaper och utbildning inom exempelvis bygg-, elektriska installationer eller VVS är meriterande
  • Ett intresse för innovativa lösningar, i stort som smått
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Skapa och upprätthålla en personlig kontakt med hyresgästerna
  • Arbeta proaktivt med tillsyn, skötsel och förbättringar i våra fastigheter
  • Snabbt och professionellt hantera eventuella önskemål och felanmälningar från hyresgäster
  • Utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt
  • Skötsel och underhåll av utvändiga miljöer

Vad erbjuder Intea?
Intea erbjuder arbete i kreativ miljö med engagerade medarbetare. Hos Intea får du en spännande roll i en entreprenöriell miljö där långsiktiga relationer och affärsmässighet står i fokus. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt till ansokan@intea.se.