Intea förstärker organisationen i Stockholm och anställer ekonomichef samt två medarbetare till hållbarhetsteamet.

Ny ekonomichef blir Ulf Gunnarsson som närmast kommer från Lassila & Tikanoja där han arbetat i en roll som Finance manager. Han kommer att ansvara för ekonomiteamet i Stockholm som i dagsläget består av sju medarbetare. Ulf tillträder sin tjänst i slutet av november och ersätter tidigare redovisningschef som strax innan sommaren lämnade bolaget.

”I takt med att bolaget växer ökar behovet av att stärka den centrala ekonomifunktionen. Ulf har lång och bred erfarenhet inom ekonomi och blir ett viktigt tillskott till vår organisation”, säger Christian Haglund, CFO och vice vd.

Intea stärker även upp hållbarhetsteamet och har i nya roller anställt Ulrica Johansson som hållbarhetssamordnare och Abhishek Khan som energioptimerare. Ulrica kommer närmast från Balder som biträdande förvaltare och Abhishek är nyexaminerad fastighetsingenjör.

”Hållbarhet och energioptimering är viktiga komponenter i Inteas verksamhet och vi har som avsikt att ständigt växla upp detta arbete. I rådande tider är det såklart extra kul att även kunna rekrytera medarbetare för nya roller”, säger Linda Schuur, hållbarhetschef.

Abhishek tillträder sin tjänst i början av september och Ulrica ansluter i november.