Garnisonsfastigheter

Garnisonen i Linköping togs i bruk år 1922 och var då ett militärt område i utkanten av Linköping. Vid årsskiftet 1997/1998 lämnade försvarsmakten och området blev civilt. Sedan dess har Garnisonsfastigheter utvecklat och förvaltat Garnisonen, som i dag är ett modernt och centralt område med vackra, högteknologiska byggnader och ca 2000 arbetsplatser.

www.garnisonsfastigheter.se

Vänerparken

Vänerparken, en pulserande och kreativ stadsdel, med generösa grönområden i Vänersborg. Här vid Trollhätte Kanal och Vänersborgs gamla hamninlopp hittar du en attraktiv kombination av kontor för många olika typer av företag, boende för unga och gamla, en välbesökt marina, äventyrsbad, restaurang, förskola, grundskola och motion, utbildning, vårdcentrum, stora grönområden och mycket mer.

www.vanerparken.se

Campus Östersund

Campus Östersund är en nygammal stadsdel mitt i Östersund med tydlig miljöprofil. Det är också en arbetsplats för cirka 1 400 personer från privata företag, organisationer, skolor och statliga verk. Och samtidigt ett modernt universitetsområde med 7 000 studenter på en historisk plats med militärbyggnader från slutet av 1800-talet.

www.a4campus.se

Intea Kalmar

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet i Småland. Med sex fakulteter, 34 00 studenter och över 100 utbildningsprogram… 

www.universitetskajen.se