Intea äger flera fastigheter i Skåne och håller på att bygga upp en egen förvaltningsorganisation i södra Sverige. På Universitetsholmen i Malmö ligger Malmö universitets portalbyggnad Niagara 2 till vilken Intea nu söker en driftsansvarig.

I början av året förvärvade Intea fastigheten Niagara 2 som innehåller undervisnings- och administrationslokaler för Malmö universitet. I fastigheten finns också en restaurang, café och garage. Byggnaden som uppfördes år 2015 är tekniskt avancerad med bland annat styrningsoptimering av ventilation och är certifierad som Miljöbyggnad med nivå Silver. Intea grundades 2015 och investerar i och förvaltar social infrastruktur runt om i Sverige. Fastighetsvärdet per den 31 mars 2021 uppgick till 13,0 miljarder kr. Hyresgästerna finns främst inom kategorierna rättsväsende, högre utbildning och sjukvård. Intea arbetar med egna förvaltningsorganisationer som idag finns i Linköping, Halmstad, Östersund, Vänersborg, Kalmar och Skåne. Totalt arbetar 43 medarbetare i koncernen.

Om rollen
Vi söker nu en driftsansvarig som i ett första steg ska ansvara för fastigheten Niagara 2 och på sikt vara med och utveckla Inteas lokala organisation i Malmö. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat teknisk förvaltning, drift, skötsel och underhåll av fastigheten Niagara 2. Delaktighet i budgetarbete samt uppföljning av denna på kvartalsbasis ingår i rollen. Vi ser också att du har ett intresse av att ständigt förbättra byggnader med fokus på hållbarhet och drivs av att finna nya innovativa lösningar i stort som smått. Tjänsten är på heltid.

Vem är du?
Intea söker dig som vill vara med och verka i en utvecklande miljö i ett nytänkande fastighetsbolag. Vi värderar dina egenskaper högt och som person är du noggrann, ansvarstagande och har en stark känsla för kundfokus och relationer. Du har en drivkraft att leverera i enlighet med Inteas ambition att vara en proaktiv kraft åt våra hyresgäster där du även kan arbeta självständigt och trivs med detta.

Vi söker dig som bland annat har:

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet
 • Intresse för teknisk förvaltning
 • Kompetens inom styr och regler
 • Körkort
 • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

I dina arbetsuppgifter ingår:

 • Skapa och upprätthålla en personlig kontakt med hyresgästerna
 • Teknisk drift och driftsoptimering; ansvara för drift och skötsel av teknisk utrustning
 • Ansvar för serviceintervall och filterbyten
 • Ansvar för att tekniska felanmälningar hanteras
 • Ansvar för myndighetsbesiktningar, OVK, elrevisioner etc.
 • Ansvar för städ av allmänna ytor; kontroll av upphandlad entreprenör och deltagande i upphandling
 • Underhållsbudget och underhållsplan; deltagande och uppföljning av kostnader
 • Samordning av anlitade entreprenörer och arbetsledning av ev. egen teknisk personal
 • Tekniska besiktningar av hissar, portar etc.
 • Felsökning och mindre åtgärder

Vad erbjuder Intea?
Intea erbjuder arbete i kreativ miljö med engagerade medarbetare. Hos Intea får du en spännande roll i en entreprenöriell miljö där långsiktiga relationer och affärsmässighet står i fokus. Tjänsten är placerad i Malmö.

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt till ansokan@intea.se.