Intea Garnisonen har rekryterat Jenny Forsman som projektledare.

Jenny tillträder rollen som projektledare i Linköping med start den 16 november. Hon kommer att arbeta med bolagets nybyggnadsprojekt och ombyggnader. Jenny kommer närmast från Linköpingsbaserade TPR-Byggkonsult där hon varit anställd som projektledare, kontrollansvarig och kalkylator. Tidigare har hon varit verksam som VVS- & energikonsult på Bengt Dahlgren. Jenny har en civilingenjörsexamen från Lunds Universitet inom väg och vatten och har därefter arbetat som bland annat VVS-projektör och fastighetsförvaltare.

”Jag har haft nöjet att jobba med Jenny som konsult i ett flertal av våra egna projekt de senaste åren och har fått erfara hennes breda kompetens och engagemang i att driva projekt framåt. Vi är jätteglada över att hon valt att komma och arbeta hos oss och vi ser mycket fram emot att tillsammans fortsätta arbetet med nya projekt”, säger Johan Elwing, VD Intea Garnisonen AB.

För ytterligare information, kontakta:
Johan Elwing, VD Intea Garnisonen AB, 0703 47 47 37
Charlotta Wallman Hörlin, VD Intea AB, 0733 24 50 25

Om Intea
Intea Fastigheter AB (publ) grundades 2015 och är inriktat på långsiktigt aktivt ägande av social infrastruktur. Fastighetsinnehavet uppgick per 30 juni 2020 till 9,8 miljarder kronor. Portföljen består av projekt och fastigheter med offentliga hyresgäster, såsom rättsväsende, högskolor och sjukvård. Intea Fastigheter AB (publ) finansieras av svenskt institutionellt kapital. Intea Fastigheter AB (publ) har anlitat Intea AB som rådigare för att bistå i dess centrala förvaltning och fastighetsutveckling. Läs mer på www.intea.se